Suositukset

Hei Jarkko,
Olemme erittäin tyytyväisiä settiisi Isännöintipäivillä! Olet saanut erittäin paljon hyvää palautetta!!! Kiitos!"

Elisa Leikkainen
Johdon assistentti
Isännöintiliitto

Hei Jarkko,
Lämpimät kiitokset lauantain Sadonkorjuujuhlien juontamisesta ja imitoinneista. Olet kerrassaan loistava! Sait meidän koko kuusisataapäisen Agrimarketin joukkueen nauramaan aivan kippurassa ja vedet silmissä. Kehuja on sadellut aivan joka puolelta. Toit tilaisuuteemme juuri sitä riemua, iloa ja hengen nostoa, jota haimmekin. Tai oikeastaan vielä enemmänkin! Loistavasti osasit ottaa mukaan meidän omia sisäisiä juttuja!

Toisaalta hoidit myös virallisempien asiaosuuksien juontamisen aivan nappiin ja joukkuekisa sopi ohjelmaan kerrassaan mainiosti, kun se oli niin hyvin ohjattu ja juonnettu. Kiitos vielä kerran!

Minna Ruoni-Mäkelä
Markkinointiassistentti
Hankkija-Maatalous Oy

Hei,
Ovenia-päivä vedettiin onnistuneesti läpi ja siitä suuri kiitos Jarkolle loistavasta esityksestä. Olisimme ilman häntä jopa saattaneet tylsistyä…
Aamupäivän aikana ongitut tiedot esityksistä lisäsivät tätä kutkuttavaa esitystä – ja kohteiksi joutuneet muistavat tämän pitkään! ;)

Merja Duncker
Markkinointiviestintäsuunnittelija
Ovenia Oy

Moi Jarkko!
Kiitos todella paljon mielettömän hauskasta ja mieleenpainuvasta esityksestäsi koulutuspäivillämme Jyväskylässä! Arvata saattaa, että juttua on riittänyt...:-) Pystyit hyvin meidän lyhyen (ja sekavan...:-) briefin avulla kokoamaan aikamoisen esityksen! Osoitti huikeaa amamttitaitoa, että vielä viimeisestä esityksestä sait mukaan jotain! :-)

Kaija, Katja, Sanna ja Mia
Viestintämarkkinat ja –palvelut
Viestintävirasto

Moi Jarkko,
Myyntikokouksemme oli menestys! Maailman paras Ärrä ‐myyntikokous onnistui yli odotusten! Tilaisuuden osallistujamäärä oli massiiviset 640 henkeä. Myyntikokous sai osallistujilta hyvää palautetta. Kokouksen jälkeen tehtiin palautekyselyt ohjausorganisaatiolle ja kioskilaisille. Sinä sait kouluarvosanaksi 9,88!!

Enpä ole tähän mennessä kuullut, että joku henkilö saisi esiintymisestään tuollaisen keskiarvon yli neljältäsadalta hengeltä, kuin sinä Jarkko sait.

Julia Huusko Markkinointijohtaja R‐Kioski

Moikka!
Lämmin kiitos esiintymisestäsi Peijaksen juhlissa. Olit todella hauska,hyvä ja suoritus oli 10++++++++++++++, jutut natsas. Suosittelen sinua kaikille..ainakin juhlien järjestäjille :)

Pirjo Lähteenmäki
Peijaksen sairaala / Kantava Voima

Moi Jarkko!
Kiitos eilisestä! Sinun osuus oli ihan loistava :) Juonnot oli tosi hyviä ja itse showt, Tarja + muut imitaatiot tosi hauskoja. En kuullu keneltäkään mitään muuta kuin hyvää ja pari tyyppiä sanoi että hauskoimmat juhlat mitä ikinä (mikä suureksi osaksi varmaan sinun vuoksi :)

Tulen suosittelemaan sinua kaikille :D

Riitta Jukkola
Assistant, Building & Construction
Tekla Corporation

Hei Jarkko!
Vielä lämmin kiitos eilisestä, erinomainen suoritus! Oli hienoa saada Sinut esiintymään ja seurata myös osin valmistautumista ja esityksen rakentamista.

Olet lahjakas ja todella rautainen ammattilainen!!

Jouni Varpelaide
Toimitusjohtaja, vd
Svea Perintä - Svea Inkasso

Jarkko moi!
Teen täällä aaltoja! Olen aina pitänyt esiintymisestäsi, mutta nyt… … olen haltioissani! Osasit niin uskomattoman taitavasti ja ammattitaidolla viedä kaikki antamamme vinkit täältä Markkinointi-instituutista esitykseesi. Minulle on satanut koko aamun kiitoksia esityksestäsi ja siitä kuinka olit antamamme briefin saanut niin makoisaan asuun. Olet Suomen paras imitaattori ja ehdottomasti ammattilainen isolla A:lla!

Toivottavasti tapaamme esityksesi merkeissä jälleen - minusta sait supersuosittelijan esiintymisellesi!

Airi Granlund
johdon assistentti
Markkinointi-instituutti

Hei!
Aivan älyttömän isot kiitokset hyvin järjestetystä ja juonnetusta juhlasta! Minulla oli hauskaa ja palautteesta päätellen myös vieraat viihtyivät (ja se oli kyllä aika evident jo illan mittaan…).a/

Jaana Tuominen
Paulig Oy
Konsernijohtaja

Kiitos
paljon esiintymisestä Vastaava Mestari päivillä. Kuulin niin paljon ylistävää palautetta, että viikonloppu meni pilalle kun itse en pystynyt olemaan paikalla ;)

Mari Alila
Henkilöstöassistentti
Skanska AB

Hei Jarkko
Suuret kiitokset loistavasta viihdeosiosta ja isännöinnistä harjannostajaisissamme. Kehuja on sadellut kovasti koko päivän.

Kiittäen
Nana Jouhilampi
Teollisuuden Voima Oyj - Olkiluoto

Heippa
Kovasti vielä kiitokset Eltelin esimiespäivän esiintymisestä Tuusulassa. Ohjelmasi oli hulvaton ja ratkiriemukas - olit onnistunut saamaan parhaat palat sepustuksistamme.

Oli kiva nähdä seuraavana päivänä onnellisia ja hymyileviä esimiehiä.

Puhtia kevääseen!

T. Sari Saantola & koko Eltelin esimieskaarti
ELTEL Networks

Moi
kiitos vielä viimeisestä, olipa hyvä esitys ja kyllä väki piti siitä kovasti! Pääisäntäkin oli aivan selvästi tosi mielissään ja kiitti järjestelyistä, mukaanlukien tästä iltaohjelmasta. Kyllä minuakin jonkin verran etukäteen jännitti kun tietysti seurasin tavallaan niin läheltä valmistautumistasi. Tosi hyvin vedit ja hienosti sait mukaan meidän "sanastoa" sekä ihmisiä, kukaan ei kyllä vetänyt millään lailla hernettä nenään, päinvastoin olivat varmaan loppupelissä mielissään kun pääsivät mukaan esitykseen:) Jälkikäteen porukka vielä ihmetteli että miten olin saanut sinut briiffattua niin hyvin puolessa tunnissa – eivät olleet bonganneet sinua iltapäivällä auditoriosta. ;)

Kiitos siis mieleenpainuneesta esityksestä, olemme todella tyytyväisiä:-D

Minna Heinonen
Andritz Oy

Hei Jarkko!
KIITOS ESITYKSESTÄ!

Esityksesi oli kerrassaan loistava. Vieraamme olivat oikein iloisia ja esitystäsi muisteltiin hymyillen pitkin iltaa :))

Sait erittäin hyvin "meitä" sijoitetuksi tarinoihin, kiitos!


Heli Heinonen
Saloteam Oy

Terve Jarkko!
Ja kiitos hienosti hoidetusta Långvikin tilaisuuden juontamisesta ja esityksestäsi. Se oli ammattimaista toimintaa. Henkilöstö oli tyytyväinen ehkä hieman raskaankin päivän sisältöön ja sait sitä välillä sopivasti kevennettyä. Illan show oli hienosti toteutettu kytkemällä siihen erittäin paljon eri henkilöitämme ja se meni todella upeasti.

Kiitokset vielä kerran!

Jorma Hokkanen
Myyntijohtaja
Yritysasiakkaat ja kumppaniyhteydet
Keskinäinen Eläkevakuutusyhtiö Ilmarinen

Hei!
Tilaisuus sujui oikein mukavasti ja sinä Jarkko olit kuin piste iin päälle tilaisuuden lopussa. Kyllä oli lystiä! Tuhannet kiitokset!

Marianne Ronkainen
koulutussihteeri
Suomen lähi- ja perushoitajaliitto SuPer ry

Hei Jarkko!
Vielä kerran kiitos, koko Aromi-tiimin puolesta, esityksestäsi Jyväskylässä.

Tiedustelin myöhemmin esiintymisesi jälkeen asiakkailta mielipiteitä esiintymisestäsi ja sait pelkästään positiivista palautetta. Monet ihmettelivät ja kiittelivät sitä miten olit osannut ottaa päivän aiheita ja puhujia niin hyvin esitykseen mukaan.

Riikka Kauppinen
Sales Assistant
Logica Oy

Moi Jarkko!
Erityisen lämmin kiitos ja kunniamaininta annettiin henkilöstöpäivän PARHAASTA workhopista liittyen strategia ja arvoteemaan. Porukat olivat vielä päivämme jälkeisenä maanantaina ihan hypetyksessä, kun lauantaina oli ollut niin mahtavaa. Tokihan me Virpin kanssa oltiin erinomaisia workshopissa, mutta kyllä Sinun nimesi nimenomaisesti mainittiin supermahtavana - ja moneen moneen kertaan jo illan aikanakin. Teit päivästämme unohtumattoman ja erittäin onnistuneen.

Kiitos vielä kerran Jarkko – oli kivaa jakaa workshop päivä sinun ja sivupersooniesi kanssa! Kiitos koko henkilökunnaltamme juuri Sinulle!

Terhi Utriainen & Virpi Paasonen
HR Director & CEO
CWT
Kaleva Travel Finland

Moi!
Kiitos loistavasta show´sta. Sain esityksestäsi valtavasti kiitosta! Laskun laitan mielelläni laskutukseen maksettavaksi.

Seija Salovaara
Johdon assistentti
Kiinteistöalan Koulutuskeskus Oy

Heii!
ja kiitos vielä loistavasta esityksestä. Kaikki palaute, jonka olen saanut on ollut pelkästään positiivista! Toimitusjohtajamme kirjoitti blogissaan, että hän oli nauranut silmät kyynelissä, joka tarkoittanee kait hyvää. ;)

Marja Koskinen
Johdon assistentti
Fazer Leipomot

Kiitos
Jarkolle loistavasta showsta! Vieraamme olivat haltioituneet ja nauroivat vedet silmissä!

Kirsti Karjalainen
Johdon assistentti
KT Kuntatyönantajat

Kiitos kovasti Jarkko!
Kaikki olivat oikein tyytyväisiä ja vitsailleet jälkikäteen eli vielä Kiittäen. Toivottavasti kohdataan samoissa merkeissä toinenkin kerta.

Kristofer Öfverström
Toimitusjohtaja
West-House Oy

Terve!
Olen saanut pelkästään positiivista palautetta viime viikkoisen joulujuhlan jälkeen. Erityisesti sinun osuutesi oli aivan omaa luokkaansa! :) Tsemppiä uusien hahmojen kanssa ja näyttelijäuralle! Näin maallikkona tuntuu että sinulla varmasti on taivas rajana! :)

Jan Brantberg
Kehityspäällikkö
Aktia Pankki Oyj, Asiakkuuksien kehittäminen

Kiitos
Jarkko todella hyvästä showsta minkä pidit meille Aulangolla. Enpä muista koska viimeksi olisin noin makeasti nauranut jotta leukapielet menee kipeiks.

Marko Kauppinen
Myyntipäällikkö
Autotalo Hartikainen / Ford Oy

Hei
Esitystäsi on kehuttu ja kiitelty joka henkilöstöryhmän taholta ja erityisesti se, että "tarinat" oli nivottu kaivokseen ja kaivoslaisiin teki ohjelmanumerosta meidän kannalta vieläkin hauskemman ja mielenkiintoisemman.

Kehuja kuului mm. siitä, miten hyvin pystyit muistamaan nimet ja yhdistämään ne oikeisiin paikkoihin, eli tekemäsi ennakkotyömäärä näkyi ja sitä arvostettiin.

Kiitokset vielä kerran!

Tiina Kivioja
Inmet Mine Oy - Pyhäjärvi

Hei
Kiitos Jarkko - Valmetin voit hyvin liittää referenssilistaasi! Loistavaa työtä!

Katja Luoma
Executive Assistant
Valmet Automotive Inc.

Hei Jarkko!
Kiitos vielä kerran hyvin hoidetusta paketista! Osuudestasi tullut palaute on ollut erittäin positiivista ja erityisen hyvin kiteytit live-esityksessäsi ostamisen kriteereihin liittyvät asiat.

Pirjo Hovi-Laakso
VAASAN Oy

Säätiö kiittää!
Säätiön henkilökunta ylistää! Hervottoman hauska esitys, josta riitti iloa aamutunneille asti : ) Saatiin siis enemmän kun tilattiin ja tänään on kaikilla posket kipeät nauramisesta ja hyvä mieli! Kiitokset lämpöiset Sinulle Jarkko ja hyvää loppu vuotta!

Eija-Inkeri Kailassuo
toiminnanjohtaja
Päijät-Hämeen sosiaalipsykiatrinen säätiö

Hei kiitos!
Oli mahtava nähdä, kun kaikki nauroivat ihan katketakseen. Olenkin saanut paljon kiitosta ihan koko illasta, mutta moni on maininnut vielä erikseen sinut.

Ehkä parhaimman kiitoksen sain noin 75 vuotiaalta kunniavieraaltamme (yhdistyksen kunniajäsen, joka aikanaan on ollut yhdistyksen kantavia voimia), joka myös lähetti erikseen kiitokset sinulle.

Voisimme perustaa oman Jarkko fanclubin :o)

terv. Arja Parkkinen + koko juhlatoimikunta
Finnvera

Hei
Ja kiitos Jarkko vielä esiintymisestä tapahtumassamme Tallinnassa! Kuulimme sekä isäntien että vieraiden puolelta pelkästään positiivista palautetta ja kaikki olivat ihmeissään ammattitaidostasi tiivistää olennaiset asiat päivältä mukaan ohjelmaan.

Toivottavasti yhteistyömahdollisuuksia tulee myös jatkossa!

Heli Aalto
Markkinointi- ja viestintäpäällikkö
KONE Hissit Oy

Tervehdys Humppilasta!
Kiitos loistavasta, räätälöidystä esityksestä 90-vuotisjuhlissamme Vanajanlinnassa. Esitys jäi lähtemättömästi mieleemme ja kiittävää palautetta on tullut todella monelta vieraaltamme.

Jari Salokangas
Humppilan Osuuspankki

Moi Jarkko!
Moi Jarkko, Ollaan tänään täällä tsolla oltu hymyssä suin koko jengi. Teit meidän aurinkoinfosta upean. Kiitos! Oli mahtavan hauska show!

Raimo Kukkonen
Holidays - Tuotepäällikkö
Aurinkomatkat

Moi Jarkko!
Kiitos vielä kerran loistavasta esityksestäsi HealthBIOn vuosiseminaarin Get together – verkottumisillassa! Onnistuit lyhyessä ajassa räätälöimään meille täydellisen esityksen ja saamamme palautteen perusteella se on tähän mennessä nähdyistä esityksistä paras, josta on paha pistää enää paremmaksi. Minulle asetettiin siten valtavat paineet esittäjän valinnassa ensi vuodeksi, koska riman odotetaan nousevan joka vuosi. :)

Tässä eräs kommentti esityksestäsi: "Jarkko Tamminen iltatilaisuudessa oli suoranainen virtuoosi."

Arja Halme
Projektipäällikkö, HealthBIO
Turku Science Park Oy

Moi Jarkko!
Seuraavassa muutamia kommentteja esityksestäsi pikkujouluissamme:

Jarkko oli tosi hyvä!!!

Olen kade, että pääsit palaveriin Jarkon kanssa. ;)

Seuraavana päivänä: Vieläkin on vatsalihakset kipeät nauramisesta.

Kannatti tulla. Olisi jäänyt paljosta paitsi.

Kertomisia juttuja on kerrattu monet kerrat juhlien jälkeen ja naurettu päälle. Joku aina sanoo, että se oli hyvä kun…. Miten se osasikin.

Tanja Riekkinen
Taloushallinto
Kaivutyö A. Reinikka Ky

Moi Jarkko!
Eilinen ilta oli MENESTYS! Henkilökuntamme tykkäsi esityksestäsi niin että ovat tänä aamuna valitelleet pallean kipeyttä kun nauratti eilen niin hirveästi! Jarkko olet aivan huippuesiintyjä, kiitos tosi paljon, olimme todella tyytyväisiä!

Anne Nurminen
Toimihenkilöiden työttömyyskassa

Hei Jarkko!
Suurkiitos vielä eilisestä. Esityksesi oli fantastinen, asiakkaamme olivat aivan myytyjä. Sait monta fania.

Johanna Tuovinen
Communications Manager
TKP Tieto Oy

Iso kiitos
viimeisimmistä Veikkauksen bileistä. Hienoa nähdä livenä tuollainen veto.

Aivan käsittämättömän hyvä show sulla ja plussana kyky tarttua hetkeä aiemmin tapahtuneisiin asioihin... kuten heitot piikeistä urheiluissa....jne.... Hieno ja rohkea veto.

Normaalisti kun on totuttu useimpien esiintyjien kohdalla samoihin juttuihin keikasta toiseen, toi oli raikas poikkeus. Aina sä olet hyvä puuhassasi ollut, mutta tuo oli paras setti mihin olen ikinä törmännyt.

Henry Aflecht
Toimitusjohtaja
Aflecht Oy

Kiitos Jarkko!
Tiesin kyllä, että olet hyvä imitaattori, vaikken mikään asiantuntija olekaan, sen perusteella, mitä olin TV:ssä nähnyt, mutta esityksesi löi kyllä kaikki ennakko-odotukset ainakin satakertaisesti. Olit siis aivan uskomaton!!! Sitä mieltä olivat myös kaikki asiakkaat. Saimme heiltä tosi paljon kiitosta esityksestäsi, ja ennen kaikkea hämmästelyjä siitä, että miten on mahdollista, että pystyit kaikki päivän asiat upottamaan esitykseesi, ja niin uskomattoman hauskalla tavalla.

Esityksesi loppua kohti väki oli niin hysteerinen, samoin kuin itsekin, että ei enää tarvinnut, kun kuulla taas seuraavan hahmon nimi, ja nauroi jo niin kovasti, että hyvä kun pystyi kunnolla kuulemaan tai ymmärtämään, mitä tämä kertoo. Ihmettelimme tätä myös meidän tyttöjen kanssa ainakin puoli automatkaa takaisin kotiin, jos ei enemmänkin. Uskomaton kyky sinulla on, ja kun vielä miettii, minkä verran sinulle jäi aikaa luentojen jälkeen, ennen esitystä.

Paikalla ollut Turun Yliopiston professorikin sanoi, ettei muista milloin olisi nauranut yhtä paljon. Kiitos siis tuhannesti, ja toivottavasti meillä on joskus tilaisuus nähdä uudelleen sinun esiintyvän!

KIITOS!

Lea Kairisvuo
Vitacom Pharma Oy

Kiitos Jarkko, oli aivan mahtava show.
Kaikki on tänään täällä duunissa enemmän tai vähemmän väsyneita, joten on nauru maistunut kaikille kun ollaan muisteltu sun juttuja. Asiakkaat oli otettuja kun homma oli niin hyvin räätälöity juuri meidän tupareita varten. Ja oma väki ihmetteli mistä se Jarkko oli saanut selville noi kaikki jutut......

Suurkiitokset vielä kerran ja mukavaa alkusyksyä.

Satu Kosonen
Executive Assistant
Sampo Pankki Oyj / Danske Markets Finland

Hei Jarkko
Suurkiitokset eilisen illan isännöinnistä. Olit mahtava! Roolisi oli iso ja näkyvä ja siksi oli erittäin tärkeää, että iloisella ja ammattimaisella otteella pidit kaikki langat käsissäsi ja loit hyvää fiilistä koko porukkaan.

Harvoin edes ammattiesiintyjien joukossa näkee tuollaista omistautumista ja asioiden haltuunottoa, kuin sinulla on. Imitaatioshow oli todella hyvä ja sopi tilaisuuteen ja tunnelmaan. Isossa talossa tilaisuuksia tulee, joten ehkäpä tapaamme tulevaisuudessakin näissä merkeissä.

Tuula Hassinen
Aga Oy

Hei Jarkko
Pakko vielä näin jälkikäteenkin kiittää aivan erinomaisen mahtavasta show:sta lauantaisissa pikkujoulukekkereissämme. Sitä kehuttiin vuolaasti pitkin iltaa, ihmeteltiin muistiasi ja naurettiin jutuille uudelleen ja uudelleen. Vielä tänäänkin on esitys juhlien jälkipuintijutusteluissa ollut esillä. Loistavasti olit poiminut etukäteispalaverissa mainitsemiani asioita ja sait vielä ne juuri ennen esitystä kertomani jututkin mukaan lopulliseen esitykseen. Se oli kuin yrityksestämme mittatilaustyönä tehty. Ehdin jo eräälle henkilölle suosittelemaan sinua, hän kun vastaa oman organisaationsa juhlajärjestelyistä.

Merja Aaltonen
Administration and Marketing Director
Alexandria Pankkiiriliike Oyj

Hei Jarkko
Monet, monet kiitokset perjantai-illan hienosta esityksestä. Olen saanut suunnattomasti kiitoksia ja kehuja ohjelmastasi.

Arvostan todella paljon sitä, että olit nähnyt niin paljon vaivaa alan sisäpiiritietojen ja eri silmäätekevien ujuttamisesta ohjelmaasi. Ammattimies on ammattimies. On ihanaa kun joskus saa nauraa niin, että vatsalihakset väpäjää.

Anneli Schütz
Henkilöstöasiainhoitaja
Turkistuottajat Oyj

Superkiitos Jarkko
Jarkko sinulle aivan superloistavasta päivästä Rautakirjan myyntikokouksessa! Enpä muista koska olisin viimeksi saanut nauraa yhtä paljon. Ihan huippuloistoveto ja joka ikinen jonka kanssa juttelin paikalla olleista oli samaa mieltä :) Wau.

Eikku Tammisto
R-Kioski

Huomenta Jarkko
ja suurkiitos esiintymisestäsi. Se meni todella perille, siitä pidettiin ja sain monta sellaista kommenttia, että kaikista meillä olleista ohjelmista tähän mennessä paras. Taitojasi on ihmetelty ja ihasteltu!

Toivottavasti pääsen vielä toistekin nauttimaan esityksestäsi

Terttu Hokkanen
Johdon assistentti
Etelä-Saimaa

Kiitos vielä kerran
niiiiin mahtavan hauskasta esityksestäsi eilen!! Maha kipeänä vieläkin kaikesta nauramisesta, ja tuntuu ettei hihittelystä tule loppua ollenkaan! Koko bussimatka Turkuun oli yhtä naurua! Kiitos, kiitos!

Birgitta Juhala
R-Kioski

Hei Jarkko
Meillä oli tosi mukavat iltajuhlat Scandicissa ja esiintymisesi oli aivan loistavaa, kiitokset vielä kerran! Myös vieraiden palaute oli pelkästään positiivista ja sitä parempaa – meillä oli oikeasti hauskaa!

Toivottavasti meillä vielä joskus on mahdollisuus tehdä yhteistyötä!

Raila Soininen
Markkinointipäällikkö
Tähti Optikko Group Oyi

Kiitos Jarkko tiistai-illan upeasta esiintymisestä!!!
Kaikki ovat kehuneet juttujasi ja hämmästelleet kuinka hyvin tunsit osan meistä Sait kaikki kuuntelemaan hienosti pitkän päivän jälkeen ja loit upeaa fiilistä saliin!

Varmasti ja mielellämme kuulemme juttujasti tulevaisuudessakin!

Ilkka Tiilikainen
Myyntipäällikkö / Sales Manager
Novart Oy, Parma-Keittiöt

Kiitokset eilisestä!!!
Mukavaa oli, ja erityiskiitos sinulle Jarkko! Sinua voi huoletta jatkossakin kutsua Suomen parhaaksi imitaattoriksi.

Terveisin,
Henna Knutar
DPD Finland Oy

Tervehdys Jarkko
Kiitos vielä esityksestäsi. Se oli tykkijuttu! Hyvin olit saanut meidän tyyppejä mukaan esitykseesi.

Ennenkaikkea asiakkaamme olivat erittäin tyytyväisiä, heillä oli hauskaa ja sehän se on tärkeintä.

Keijo Mäkinen
Yhtyneet insinöörit

Huomenta Jarkko
Ja kiitos erinomaisesta esiintymisestäsi! Haluan vielä kerran kiittää ja ilmaista sinulle, että esiintymisesi oli huikean upea. Olen saanut ohjelman puolesta niin paljon kiitoksia, että haluan välittää myös sinulle nämä kiitokset!

Tove Larsson
Tetra-Pak Oy

Hei!
Halusin vain koko sydämestäni kiittää sinua eilisistä Ärrän juhlista Helsingissä. Olet todellinen ammattilainen (luonnonlahjakkuus?!) ja osuutesi oli päivän parasta antia. Kotimatkalla, bussissa, keskustelujen perusteella olivat kaikki muutkin samaa mieltä. Mitä parhainta jatkoa Sinulle!

Monien puolesta,
Liisa Heiskanen
R-kioski

Hei Jarkko!
koko juhlaväen puolesta suurkiitokset mahtavasta esityksestäsi!

Täällä eilen muisteltiin repliikkejä ja naurettiin edelleen vedet silmissä. Sain eilen jo valokuvatkin, joita illan aikana kilpaa räpsittiin, ja sun esityksen aikana otetut naurukuvat ovat niitä parhaimpia.

Omasta puolestani vielä erityiskiitokset joustosta illan ohjelman aikana. Loppujen lopuksi homma kääntyikin juuri niin päin kuin pitikin, sillä ihmiset villiintyivät nauramisesta enemmän kuin musiikista.

Myös talon cateringväki kehui iltaa poikkeuksellisen onnistuneeksi ja korkeatasoiseksi. Hieno ilta ja hyvä meininki jäi varmasti kaikille läsnäolleille mieleen.

Tiina Perttilä
ICECAPITAL Securities Ltd

Heippa Jarkko!
Halusin kiittää sinua LOISTAVASTA illasta! Ihmiset tykkäs aivan hirveesti. Oot jotenkin niin totaalisen läsnä niissä rooleissasi, ettei sitä tajuakaan että kyseessä on sama ihminen koko ajan (joku siinä jo kysyikin, että vaihtuiko esiintyjä). Olit myös saanut valtavasti meidän yritysjuttuja mukaan tarinoihin.

Joten, elämme toivossa, että saamme taas nähdä ja kuulla sinua tulevaisuudessa. Kiitos vielä kerran.

Ulla Savén
Toimitusjohtaja
Cederroth Oy

Hei,
ja kiitos mahtavasta showsta eilisissä juhlissamme. Kuten itsekin varmaan huomasit, yleisöllä oli ansiostasi todella hauskaa. Olen lukemattomilta ihmisiltä kuullut, että esityksesi oli loistava ja että juhlat muutenkin sujuivat kokonaisuudessaan mainiosti.

Arvostan sitä, että suhtaudut työhösi niin ammattimaisesti. Sen huomasi huolellisesta etukäteisvalmistelusta, kysymyspatterista ja palaverista. Ja tämä kaikki näkyi tietysti suoraan myös itse esityksessä, ja sen huomasivat myös juhlijat. Viittaukset Postiin olivat kerrassaan osuvia.

Kiitos hyvästä yhteistyöstä. Apuasi saatetaan tarvita joskus jatkossakin.

Tuomo Antikainen
viestintäpäällikkö
Suomen Posti Oyj, Viestintä


Seuraa Facebookissa! Stars Show Facebookissa!